Imprimeix

El PSIB-PSOE condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils i es sumarà a les mostres de condol previstes per avui

Atemptat BarcelonaEl PSIB-PSOE vol condemnar els atemptats terroristes que han tengut lloc a Barcelona i a Cambrils. Així ho ha dit el portaveu socialista, Iago Negueruela, qui també vol traslladar a víctimes, familiars i amics el condol i la solidaritat de tots els i les socialistes de les Illes Balears, així com també a tot el poble català.

Negueruela ha desitjat una ràpida recuperació als ferits i ha qualificat d'execrable i cruel l'acció terrorista perpetrada ahir horabaixa a Les Rambles de Barcelona, precisament a una ciutat «que destaca pels valors de la llibertat, la solidaritat i la diversitat».

El portaveu socialista ha volgut traslladar el suport de la formació a les forces i cossos de seguretat de l'Estat, així com també als serveis sanitaris i civils i a les institucions que estan fent front a aquesta difícil situació.

A més a més, Negueruela ha anunciat que els socialistes es sumaran a les diverses mostres de condol previstes per avui arreu de les Illes, destacant el minut de silenci que es celebrarà a les 12 hores davant el Consolat de Mar.

Finalment, el portaveu del PSIB-PSOE ha fet referència a la necessitat de seguir units forces polítiques i socials contra la barbàrie terrorista, perquè «la fortalesa de la nostra democràcia i dels valors que ens representen com a poble són més forts, visibles i fermes que mai».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

дела домашние

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube