Imprimeix
PDF

Què amaguen els pressuposts de Binissalem per enguany?

Pepa Ramis cartellEls pressupostos 2017 corroboren el que ja denunciàrem els socialistes de Binissalem setmanes enrere: cortines de fum, enganys i reparticions.

El pacte PP-Víctor Martí ha agreujat la manca de projecte, d'idees pel poble i intenta amagar una gestió nefasta d'un govern que no atura d'empitjorar les arques municipals. Dues dedicacions exclusives i quatre mesos. Resultat: pressupostos copiats de l'any passat, que no donen resposta a les necessitats i sense inversions. Els dos no han volgut comptar amb l'opinió de la gent a l'hora d'elaborar els pressupostos. Els Socialistes hem defensat el procés participatiu previ a l'aprovació dels comptes però sembla que escoltar la gent no és una prioritat.

Lluny volen l'opinió de la gent i també enganar: els pressupostos no poden amagar l'estafa de la subvenció a l'empresa de l'aigua que el PP va vendre. Per molt diguin el contrari. Ara ja no li pagaran 150.000 euros, ara ja n'hi donaran 287.000 per compensar les pèrdues. Si tinguessin guanys, l'empresa els repartiria amb el poble? Sabem que no. Però, si tenim pèrdues, els hem de pagar entre tots. Un autèntic negoci. Pagam doblement: quotes i subvenció. I enguany un extra de 137 mil euros!. Com són tan agosarats i diuen que no pagam més per l'aigua? Com s'atreveixen a dir que estudien recuperar la concessió? Pagar per privatitzar i pagar per recuperar. Sempre de les nostres butxaques. Podríem haver frenat aquesta vergonya si l'exUM, Víctor Martí, s'hagués mantingut fidel a la seva promesa. Almenys aquest era el seu argument fa un any: "UxB estarà vigilant. Privatitzar és una gran equivocació que hipoteca aquest consistori per 30 anys". Divendres passat votà pagar extres a l'empresa amb el PP. Potser sigui el cost de la batlia.

Pepa Ramis, portaveu dels Socialistes de Binissalem. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube