Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Calvià celebren la Festa de la Rosa reivindicant majors salaris i una millor redistribució de la riquesa

Alfonso Rodríguez Festa de la Rosa 17Els Socialistes de Calvià han celebrat la tradicional Festa de la Rosa amb l'assistència de més de 300 militants i simpatitzants en un sopar a l'Hotel Rey Don Jaime del municipi.

Una festa anual que el batle i secretari general, Alfonso Rodríguez, ha aprofitat per reivindicar majors salaris i una millor redistribució de la riquesa perquè «amb el turisme guanya tota la indústria del sector, però hem d'aconseguir que els beneficis que es generen també arribin als treballadors i treballadores».

Una tasca que, tal com ha recordat Rodríguez, ja s'està aconseguint des del Govern de les Illes Balears, que en tan sols dos anys «ja ha millorat les condicions laborals de més de 9.000 persones a través d'inspecció de treball». Però manca molt més. Per això, el batle de Calvià ha demanat la derogació de la reforma laboral del PP.

A més a més, Rodríguez també ha assegurat que des que hi ha un govern socialista «Calvià està canviant». Prova d'això és, segons el batle, que «les polítiques de beques i la inversió en educació s'ha multiplicat, tenim millor atenció social, milloram les instal·lacions per als nostres majors i aconseguim, poc a poc, més feina i de més temps».

Perquè tot això continuï, Rodríguez ha apuntat que «Calvià necessita més anys de governs socialistes».

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, qui ha apostat perquè «les dones de l'hoteleria vegin reconegudes les seves patologies com a malalties laborals i que cobrin el mateix que els homes per una mateixa feina».

A la Festa de la Rosa han assistit també el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i els diputats socialistes Vicenç Thomàs i Jaume Garau, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube