Imprimeix
PDF

Gori Estarellas és reelegit secretari general dels Socialistes de Llucmajor

Gori Estarellas assemblea LlucmajorGori Estarellas ha estat reelegit secretari general dels Socialistes de Llucmajor per unanimitat, en una assemblea que també ha servit per renovar la Comissió Executiva de l'agrupació local.

D'aquesta manera, la nova direcció comptarà amb Joan Monserrat com a president, José Luís Huéscar com a secretari d'Organització, Antoni Cerdà com a secretari de Comunicació, Malena Borràs com a secretària de Finances i Administració, Jorge Soler com a secretari de Dinamització i les vocalies formades per Rosario García, Isabel Almagro, Antoni Carmona, Juan José Maestre, Jeroni Vich, Paky Almagro, Luis Blanco, Tomeu Tugores, Ana Cristina Rodríguez, Jaume Oliver, Juan Jiménez Gallego, Lucía Escribano i Xisco Escanellas.

El secretari general, Gori Estarellas, ha agraït la confiança renovada i ha anunciat que «des d'avui començam a preparar les properes eleccions, renovant idees i incorporant a gent al partit». Tot plegat, amb l'objectiu de «guanyar les eleccions del 2019 per seguir canviant les coses a Llucmajor».

De fet, Estarellas assumirà la batlia del municipi els propers mesos, en virtut del pacte de govern signat a principi de legislatura amb Més i El Pi. En aquest sentit, el socialista ha defensat que «el nostre pacte és exemple de diàleg, de bon funcionament i de fidelitat entre els socis».

A l'assemblea també ha assistit la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha avançat que «començam a fer feina per guanyar les eleccions a Llucmajor».

Després de traslladar l'enhorabona i el suport dels Socialistes de Mallorca a la nova direcció local, Garrido ha remarcat que «només hem transformat els nostres pobles i ciutats quan hem governat els socialistes, i aviat ho tornarem a fer amb en Gori Estarellas com a batle de Llucmajor».

Garrido ha deixat clar que el canvi impulsat pels socialistes des de l'Ajuntament «s'està notant al carrer i ara el que hem de fer els dos anys que queden és consolidar les polítiques que estam duent a terme».

A l'assemblea per renovar la direcció local també ha assistit el senador socialista per les Illes Balears, Xisco Antich, el secretari de Cultura del PSIB-PSOE, Francesc Miralles i el secretari de Dinamització dels Socialistes de Mallorca, Tolo Aguilar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube