Imprimeix
PDF

Els Socialistes d'Esporles tornen a elegir a Juli Dalmau com a secretari general

Juli Dalmau nova CE Esporles 2017Juli Dalmau seguirà liderant els Socialistes d'Esporles com a secretari general els propers anys. Així ho ha decidit l'assemblea de l'agrupació socialista celebrada ahir per renovar la direcció local amb la vista posada ja a les eleccions del 2019.

Dalmau ha agraït la confiança renovada dels i les militants i s'ha compromès «a seguir fent feina per acostar gent al partit i fer més fort el nostre projecte».

En aquest sentit, el secretari general ha animat a tothom a engrescar-se en el projecte socialista «amb el repte de consolidar el canvi que estam impulsant a les institucions on governam i continuar amb la tendència de creixement dels Socialistes d'Esporles iniciada el maig del 2015».

A la nova Comissió Executiva local Dalmau estarà acompanyat per Toni Bordoy com a secretari d'Organització i Acció Electoral, Rafel Mir com a secretari de Política Municipal i Bàrbara Calvo com a secretària de Relacions Socials i Culturals.

A l'assemblea també ha assistit el secretari d'Organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Àngel Coll, qui ha traslladat tot el suport del partit a la nova Executiva i ha avançat que «la renovació de les assemblees locals és el principi per continuar amb el canvi el 2019 a Esporles i a tots aquells municipis on encara no governam, perquè la gent ens està esperant i som l'organització que millor respon a les seves necessitats».

Finalment, la secretària d'Economia del PSIB-PSOE, Catalina Cladera, ha recordat que «els socialistes estam demostrant que es pot governar d'una altra manera, des de la responsabilitat i atenent les prioritats de la ciutadania, retornant drets, millorant els serveis públics i acabant amb les retallades de la dreta». Precisament és per això que segons Cladera «necessitam seguir governant per consolidar tots aquells projectes de canvi que hem iniciat aquests anys».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube