Imprimeix
PDF

Pep Lluís Urraca és reelegit secretari general dels Socialistes de Santa Eugènia

Pep Lluís Urraca nova CE Santa EugèniaPep Lluís Urraca seguirà liderant els Socialistes de Santa Eugènia com a secretari general després de ser reelegit en una assemblea extraordinària per renovar la direcció local del partit.

Urraca ha destacat l'oposició responsable i en positiu que estan fent els socialistes des de l'Ajuntament, «havent presentat una vintena de propostes i mocions i al voltant de 120 preguntes, a més d'una exhaustiva tasca de control al govern municipal».

Una feina de control combinada amb les propostes en positiu «com la de subvencionar el transport escolar en l'etapa del Batxillerat i que l'Ajuntament encara no ha estat capaç de posar en marxa».

El secretari general ha celebrat també que l'Agrupació Socialista de Santa Eugènia «està en un bon moment de creixement, amb més implantació dins el municipi i augmentant el nombre d'afiliats».

Un moment que la nova Executiva ara dedicarà «a programar reunions i fer feina amb l'objectiu de governar el 2019», tenint en compte que «tenim les piles carregades i un projecte de futur clar fonamentat en l'acció directa amb els diferents sectors del poble».

La nova Comissió Executiva està formada per Pep Lluís Urraca com a Secretari General, Aida Ruiz com a secretària d'Organització i Cristina Ballester com a secretària de Política Municipal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube