Imprimeix
PDF

Xisco Bergas és elegit nou secretari general dels Socialistes de Santa Margalida

Xisco Bergas CE Santa MargalidaXisco Bergas ha estat elegit per la militància nou secretari general dels Socialistes de Santa Margalida, en una assemblea extraordinària que ha servit per renovar la direcció de la formació però també per definir els objectius del que queda de legislatura.

Durant l'assemblea, Bergas ha advertit que «queda un any i mig de molta feina per consolidar el nostre projecte i sobretot per crear il·lusió, amb el repte final de recuperar el govern municipal».

De fet, tal com ha explicat Bergas, els socialistes volen tornar a governar al municipi «per defensar allò que sempre hem fet, com és l'impuls de la cultura, el patrimoni, el medi ambient, la sanitat, els serveis socials i en definitiva, fer feina pel benestar de la gent i sobretot dels més febles».

En aquest sentit, els Socialistes de Santa Margalida s'han compromès a lluitar «per aconseguir un nou CEIP a Ca'n Picafort, un nou centre de salut a Santa Margalida, la nova carretera de Llubí-Santa Margalida i a seguir l'oposició a la construcció d'una depuradora amb emissari submarí a Ca'n Picafort».

Finalment, Bergas també ha avançat que el propòsit de la nova Executiva és que «els Socialistes de Santa Margalida siguin una de les principals eines vertebradores del projecte unitari d'esquerres del municipi en forma de coalició, on el Partit Socialista ha de tenir un paper destacat».

La nova Comissió Executiva està formada per:

President – Juan José Iglesias

Secretari General – Xisco Bergas

Secretària d'Organització – Maria Antònia Cifre

Secretari de Gestió Econòmica – Jesús Tamarit

Secretària de Política Municipal – Beatriu Gamundí

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube