Imprimeix
PDF

Els Socialistes d’Algaida, Pina i Randa reelegeixen a Francesc Miralles com a secretari general

assemblea algaida nov 2017Mercedes Garrido i Silvana Gonzàlez han participat a l’assemblea on han insistit en la necessitat de tenir «un partit fort i actiu per continuar fent realitat el canvi»

L’Agrupació Socialista d’Algaida, Pina i Randa ha celebrat la seva corresponent assemblea per tal d’elegir a la nova comissió executiva en la qual la militància ha tornat a dipositar la seva confiança en Francesc Miralles per encapçalar l’equip com a secretari general.

Miralles ha agraït el suport dels companys i companyes per mantenir la confiança en ell i ha marcat com a objectiu «continuar dinamitzant i fent créixer l’agrupació gràcies a aquest projecte col·lectiu del que tots i totes en formam part».

Francesc Miralles ha presentat una àmplia comissió executiva i molt representativa, convidant als afiliats que així ho vulguin a sumar-se a l’equip, a més de comptar amb Antònia Bibiloni com a secretària d’Organització de l’agrupació local.

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, i la secretària d’Organització del PSIB-PSOE, Silvana González, han participat a l’assemblea, acompanyant als socialistes d’Algaida, Pina i Randa en l’elecció de la nova comissió executiva.

Garrido recordat que les agrupacions socialistes de Mallorca estana acabant ara el procés de renovació de lideratges i equips, pel que «tenim el partit preparat per guanyar i preparat per continuar fent realitat el canvi», destacant que «el projecte que tenim va més enllà d’una legislatura» i posant com exemple «el que estam fent els socialistes a Algaida, Pina i Randa».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube