Imprimeix
PDF

Els Socialistes d'Inca constituiran el Consell Ciutadà amb el clar objectiu de donar veu els militants, tal i com contemplen els reglaments del PSOE.

Virgilio Moreno candidatAmb el clar objectiu de donar veu els militants i simpatitzants de l'agrupació socialista d'Inca es constituirà el Consell Ciutadà, tal i com contempla els reglaments del PSOE.

Un Consell Ciutadà que estarà format per més de 50 persones i que es reunirà trimestralment per tal de tractar l'actualitat política d'Inca i de l'agrupació.

Segons Virgilio Moreno, secretari general dels socialistes d'Inca i batle d'Inca; es fonamental poder comptar amb l'opinió dels militants i simpatitzants per construir no només un projecte de partit sinó per posar els fonaments de les polítiques municipals que es duen a terme a Inca.

També serà de gran importància els grups de treballs organitzats sectorialment per membres del partit i professionals, de matèries tan importants com economia, educació, serveis socials, etc...

Un projecte els dels socialistes d'Inca que esta fent feina per posar les bases del que serà el programa electoral del 2019, per tal de reeditar el triomf de les passades eleccions municipals i seguir amb el projecte socialista a Inca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube