Imprimeix
PDF

Mercedes Garrido: "El nostre projecte és de 8 anys i volem seguir governant per definir la Mallorca del futur"

Mercedes Garrido Consell Polític FSM febrer 2018Els Socialistes de Mallorca han constituït el Consell Polític del nou mandat, màxim òrgan de decisió entre congressos, que estarà presidit pel socialista Lluís Socías.

La primera reunió d'aquest òrgan ha servit per fer una anàlisi de la situació política actual, en el qual la secretària general, Mercedes Garrido, ha defensat que el projecte dels socialistes "és de vuit anys i per tant volem seguir governant per definir la Mallorca que volem pel futur".

Per aconseguir aquest objectiu, Garrido ha assegurat que el Partit Socialista es troba en un bon moment, després d'haver renovat tots els òrgans i assemblees locals amb un procés molt participatiu i que deixa un partit unit, "la qual cosa ens fa més forts perquè estam a 16 mesos de renovar el nostre contracte amb la ciutadania".

La secretària general ha reivindicat que aquesta legislatura "hem canviat el fons i la forma de fer política", després d'un PP "que té la imposició i el conflicte en el seu ADN tal com veim amb Company, qui era al nucli dur de Bauzá". Una etapa que s'ha deixat enrere i que es pot veure en les polítiques que impulsen els socialistes des de les institucions, ja que "hem passat d'intentar vendre residències amb el PP a tenir 360 noves places per a gent gran o el nou Servei d'Atenció a Domicili, que permet que si ets gran et puguin atendre a ca teva".

Aquest és només un exemple de les polítiques que lideren els socialistes des del Consell de Mallorca, on tal com ha apuntat Garrido "el pacte funciona bé i el nivell d'execució dels acords de governabilitat és elevat".

Durant l'anàlisi política, Garrido també ha enumerat els reptes als quals ha de donar solució el Partit Socialista, entre els quals hi ha el de garantir un habitatge digne. Una tasca que ja s'ha començat perquè "mentre el PP venia solars per fer habitatge públic ara impulsam la construcció de 511 nous habitatges públics i la tramitació de la primera Llei d'Habitatge de Balears".

A més a més, la secretària general també ha apostat per una redistribució del creixement econòmic, que ja s'està començant a implantar amb l'acord en el sector de l'hoteleria que permetrà millorar el sou d'aquests treballadors i treballadores en un 17% i amb una regulació del lloguer turístic valenta.

Finalment, Garrido ha conclòs que "la Mallorca que ens va deixar del PP no és la que tenim ara i hem de seguir fent feina per seguir-la transformant a partir del 2019".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube