Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca defensen que "hem passat de retallar línies i freqüències amb el PP a planificar el transport públic a llarg termini"

Marc Pons Garrido i Mateu transport 28-02-18Els Socialistes de Mallorca han reunit a representants municipals amb el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el Director General de Transports, Jaume Mateu, per explicar i debatre sobre el nou Pla de Transports per Carretera que està posant en marxa el Govern de les Illes Balears.

Una normativa amb la qual, segons els socialistes, es deixen enrere les retallades del PP en freqüències, línies i manteniment per donar pas "a un nou model de transport públic planificat a llarg termini amb el qual definim la Mallorca que volem pel futur".

El nou pla augmentarà les freqüències dels busos en un 48% per cent, reduirà les concessions passant de 18 a 3, millorarà les connexions per tenir un transport públic més competitiu amb el cotxe i per tant, minvar l'ús del vehicle privat i s'incorporaran un 64% de busos nous, la qual cosa implicarà "un canvi de dalt a baix en el transport públic per carretera després d'anys d'abandonament i deixadesa per part del PP".

Uns canvis que seran vigents a partir de l'any que ve i amb els quals els socialistes deixen clar que "només s'aposta pel transport públic i per la mobilitat sostenible a les illes quan hi ha un govern socialista".

A més a més, els socialistes destaquen que la planificació a llarg termini del nou model de transport públic per carretera també es fa a nivell global, de manera que es fa una previsió de les línies i freqüències conjunta tenint en compte la mobilitat, la situació de les carreteres i el territori.

Finalment, els socialistes han apuntat que l'objectiu d'aquesta nova planificació és augmentar el número de viatgers del transport públic per carretera a Mallorca, consolidant la tendència ja iniciada aquests tres anys de legislatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube