Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Santanyí asseguren que la tramitació de la ronda de s'Alqueria Blanca està en marxa i critiquen l'alarmisme creat pel batle

Jordan Thomas i Dolores BotiaEl Secretari General dels Socialistes de Santanyí, Jordan Thomas, ha criticat l'alarmisme innecessari creat pel batle del PP, posant en dubte que es faci la ronda de s'Alqueria Blanca.

Thomas ha volgut deixar clar que "aquesta infraestructura segueix la seva tramitació i en breu sortirà a exposició pública, tal com ens han assegurat des de la conselleria de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca".

En aquest sentit, el portaveu socialista ha criticat que "mentre algun es pronuncien des de les xarxes socials creant alarmisme, d'altres feim la feina que toca i ens posam en contacte amb la institució competent per demanar l'estat d'aquesta obra tan demandada pels veïnats i veïnades de la zona".

De fet, Thomas ha recordat que "ara el batle té pressa per tenir feta en dos dies una ronda que és una reivindicació històrica i que som els socialistes, a través dels companys i companyes del Consell de Mallorca, els que l'hem posada en marxa, mentre que la legislatura passada el PP no va ser capaç de fer-ne absolutament res al respecte".

A més a més, el Secretari General i portaveu socialista a l'Ajuntament també ha desmentit al batle defensant que "no hi ha cap sol·licitud de reunió des de dimecres al departament de Territori del Consell"; afegint que "l'acord entre ambdues institucions és que es trobaran una vegada s'hagi entregat l'estudi d'impacte ambiental d'aquesta obra, el qual també estarà enllestit en molt poc temps".

Per tot això, Thomas ha demanat al batle "que sigui seriós, deixi de crear alarmisme en una qüestió tan sensible pels veïnats i veïnades de s'Alqueria Blanca", a la vegada que ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat insistint en què "malgrat les mentides del PP seguim tramitant sense descans aquesta infraestructura per tal que sigui una realitat el més aviat possible".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube