Imprimeix
PDF

Els socialistes preveuen que les obres del nou centre de salut de s'Arenal de Llucmajor estaran licitades enguany

TPQI Llucmajor SalutEls Socialistes de Mallorca han celebrat un acte a Llucmajor per explicar tot el que s'està fent en matèria de salut, en el marc de la campanya Treballam Pel Que Importa. D'aquesta manera, la consellera de Salut, Patricia Gómez, ha resumit la gestió dels socialistes en tres eixos, com són "retornar drets, mantenir i fer noves infraestructures i la renovació tecnològica".

En aquest sentit, Gómez ha recordat com en nou dies de Govern "vam retornar la targeta sanitària als immigrants en situació irregular, tal com farà ara l'Executiu de Pedro Sánchez a tot el país". De fet, la consellera socialista ha recordat que ara aquesta targeta sanitària torna a ser gratuïta, a diferència de la passada legislatura, per la qual cosa ha volgut deixar clar que "cada vegada que hi ha grans canvis en aquest país és gràcies a la gestió dels socialistes".

Un dels canvis que ha comentat la consellera socialista és precisament la convocatòria d'oposicions al servei de salut, ja que "enguany hem convocat 5.000 places i la previsió és poder fer oposicions cada dos anys, perquè només quan governa l'esquerra es convoquen oposicions a Balears".

En matèria d'infraestructures, la consellera de Salut ha destacat el projecte del Nou Son Dureta com a inversió estrella, ja que "destinarem 120 milions d'euros a recuperar un espai que forma part de la nostra història i que serà emblemàtic pel que fa a l'estratègia d'atenció a la cronicitat". A més a més, Gómez ha avançat que "amb aquesta infraestructura permetrem la creació directa i indirecta de 1.800 llocs de feina".

Per part seva, el coordinador de la sectorial de Salut dels Socialistes de Mallorca i secretari general de l'IB-Salut, Manuel Palomino, ha concretat que en el cas de Llucmajor, "la previsió és que enguany estiguin licitades les obres del nou centre de Salut de s'Arenal i aquesta legislatura estiguin començades les obres", a més de concretar que "serà un dels centres de salut més grans de Mallorca pel volum de pacients que haurà d'atendre i ja hi ha 5 milions d'euros de pressupost destinats a aquesta infraestructura".

Palomino ha informat que aquest és un exemple dels 11 nous centres de salut que preveu el Pla d'Infraestructures de la conselleria, a més de la renovació de 15 centres ja existents.

Finalment, el socialista ha destacat que "hem recuperat la inversió després de quatre anys de deixadesa absoluta per part del PP i podem dir ben clar que el servei de salut es troba en el moment més sanejat econòmicament de la seva història".

A la trobada, que ha obert el secretari general dels Socialistes de Llucmajor i batle del municipi, Gori Estarellas, també ha participat el secretari de Salut del PSIB-PSOE, Antonio Pareja, qui ha defensat el llegat dels socialistes en l'àmbit sanitari a diferència d'un PP "que va expulsar als immigrants del sistema nacional de salut, va voler tancar dos hospitals i va acabar amb l'Estat del Benestar".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube