Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca fan un balanç positiu dels tres anys de govern al Consell amb els quals "ara tenim una institució transformadora i generadora d'oportunitats"

Executiva FSM 20-06-18Els Socialistes de Mallorca han reunit a la Comissió Executiva per analitzar la situació política actual, quan estan a punt de complir-se tres anys de govern al Consell de Mallorca.

Per això, la secretària general, Mercedes Garrido, ha aprofitat per fer un balanç molt positiu d'aquest període assegurant que "hem capgirat la situació que ens va deixar el PP, passant d'un Consell aturat i sense iniciativa a una institució transformadora i generadora d'oportunitats".

Garrido ha justificat aquesta afirmació destacant les principals fites aconseguides aquest temps, argumentant que "hem creat 380 noves places per a persones dependents mentre el PP no en va crear ni una sola, hem passat de no existir com a institució a transformar Mallorca pensant en l'illa que volem pel futur, i hem passat d'acomiadar treballadors amb el PP a crear ocupació i dinamitzar l'economia de Mallorca".

Ara bé, la secretària general s'ha mostrat conscient que "queda molta feina per fer"; per la qual cosa la feina que es marca la Comissió Executiva per l'any que queda de legislatura és "aconseguir seguir governant i canviant tot allò que encara no ens agrada, aquesta vegada des de la presidència del Consell de Mallorca".

La Comissió Executiva també ha aprovat un Pla de Formació per a càrrecs institucionals, orgànics i militants per tal de "continuar engreixant la maquinària electoral amb el partit a punt per revalidar la confiança de la ciutadania i seguir governant".

Finalment, la Comissió Executiva dels Socialistes de Mallorca també ha aprovat la revisió del model organitzatiu dels Socialistes de Palma, amb el qual es creen estructures de proximitat als barris de Ciutat. Ara, la revisió del model organitzatiu haurà de ser debatut a les assembles de les agrupacions socialistes de Palma i serà aprovat de forma definitiva pel Consell Polític dels Socialistes de Mallorca.

La Comissió Executiva també ha volgut traslladar la seva felicitació a les companyes socialistes que ja formen part del Govern de Pedro Sánchez, especialment a Rosario Sánchez, secretària d'Acció Territorial dels Socialistes de Mallorca i que avui pren possessió com a nova Delegada del Govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube