Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca posen en marxa un projecte per recuperar la memòria democràtica de les dones socialistes que han format part de candidatures electorals

Garrido Lorena i cano 27-06-18Els Socialistes de Mallorca han posat en marxa un projecte per recuperar la memòria democràtica de les càrrecs públics socialistes. Així ho ha anunciat la secretària general, Mercedes Garrido, qui ha concretat que la voluntat és "reconèixer a les dones socialistes que van participar o encapçalar les candidatures municipals des de la transició fins a l'actualitat".

El projecte inclourà una sèrie de publicacions i té per objectiu impulsar la memòria històrica socialista durant la transició i la primera dècada de la democràcia, recuperar el seu llegat, donar-les visibilitat i fomentar l'estudi i les publicacions sobre les aportacions de les dones en el Partit Socialista que han tengut un pes substancial en el desenvolupament de la societat.

En aquest sentit, Garrido ha explicat que "la contribució de les dones en el Partit Socialista ha estat una constant des de la seva fundació fins a l'actualitat, des dels diferents àmbits". Per això, en aquest projecte es podrà donar visibilitat a les contribucions de les dones per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Mallorca.

De fet, la secretària general ha recordat que "els socialistes sempre hem estat al capdavant de la defensa dels drets de les dones i de la igualtat, tal com hem tornat a demostrar aquesta legislatura amb un Pacte Contra les Violències Masclistes, garantint un any de feina des de l'administració pública a totes les dones víctimes o amb una Llei d'Igualtat que contempla l'impagament de pensions com a violència masclista cap a les dones".

Aquest interessant projecte estarà coordinat per la secretària d'Igualtat i Memòria Democràtica del PSIB-PSOE, Sílvia Cano, per la secretària d'Igualtat dels Socialistes de Mallorca, Natalia Troya, i per la consellera socialista Lorena Oliver.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube