Imprimeix
PDF

SUMA exigeix al batle de Santa Margalida una rectificació immediata per dir que els nins del municipi són més importants que els nins magrebins

TPQI Santa MargalidaSUMA vol condemnar les lamentables declaracions del batle del municipi, Joan Monjo, quan assegura que els nins del municipi són més importants que els nins magrebins, en resposta al compromís de la coalició amb el nou CEIP de Ca'n Picafort i el nou centre de salut per al poble.

La portaveu de la coalició, Bea Gamundí, ha exigit al batle de Convergència- El Pi una rectificació immediata, ja que "ni a Santa Margalida ni enlloc hi ha uns nins més importants que altres, el que s'ha de fer és educar en igualtat i defensar-la en tots els àmbits, al contrari del que ha fet Monjo".

En aquest sentit, Gamundí ha criticat que "són unes paraules impròpies d'un batle que vol representar al conjunt de la ciutadania i que no hauria de fer distincions entre part de la població".

A més a més, la portaveu de SUMA ha destacat que Santa Margalida és un municipi "divers, inclusiu i acollidor que no mereix un batle que divideix als nins que són nascuts aquí dels que no ho són".

Finalment, Gamundí ha volgut deixar clar que les lamentables declaracions del batle confirmen el que ja van denunciar els socialistes durant l'acte de la campanya Treballam Pel Que Importa, com és que "les portes dels serveis socials no estan obertes a tothom".

És per tot això que des de SUMA esperen que el batle rectifiqui les seves paraules i es comprometi a governar el que queda de legislatura per a tothom, sense exclusions ni discriminacions.

Pel que fa a l'escola de Ca'n Picafort, Gamundí també ha volgut afegir que està contemplada al Pla d'Infraestructures de la Conselleria d'Educació, amb una partida pressupostària per enguany i una altra pel 2019. Si no s'ha iniciat la redacció del projecte encara, tal com ha recordat la portaveu de SUMA, és per "la incompetència de l'Ajuntament".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube