Imprimeix
PDF

Mercedes Garrido: "Estam a punt per consolidar el projecte de canvi més ambiciós que han tengut mai aquestes illes"

Executiva FSM Juliol 2018Els Socialistes de Mallorca han reunit en caràcter ordinari a la Comissió Executiva per analitzar la situació política actual, just quan es compleix el primer any de mandat de l'actual direcció.

És per això que la secretària general, Mercedes Garrido, ha fet un balanç positiu assegurant que "aquest any ens ha servit per renovar el partit i posar-lo a punt per les eleccions del 2019, amb l'objectiu de seguir governant i consolidar el projecte de canvi més ambiciós que han tengut mai aquestes illes".

En concret, Garrido ha detallat que la tasca de l'actual Executiva està marcada per la renovació de les assemblees locals, per haver anat poble a poble per tota Mallorca explicant l'acció de govern sota la campanya Treballam Pel Que Importa i posar el partit a punt perquè "una de les principals fortaleses que té el Partit Socialista és que estam a punt des de fa temps per cercar candidatures potents a cada un dels municipis i consolidar els actuals governs".

Una tasca que tal com ha explicat la secretària general s'ha combinat amb l'acció de govern, de la qual avui s'ha presentat un dels principals fruits amb el Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics, el qual és "una de les principals fites que teníem per Mallorca aquesta legislatura i que regula el planejament turístic d'una activitat que suposa el 45% del PIB de la nostra terra i que des del 2012 no tenia regulació i per tant, cap tipus d'ordre".

A partir d'ara, Garrido ha avançat que "ens proposam mantenir el diàleg constant amb la societat, elaborar un programa electoral molt participat i tornar a revalidar els governs, tenint en compte l'alt grau de compliment del nostre programa".

Tot plegat, perquè tal com ha conclòs Garrido, "la Mallorca del futur que nosaltres volem és progressista i mira cap a l'esquerra, no cap a posicions més de dretes i reaccionàries que són les que ens estan mostrant Ciutadans i PP".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube