Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Campanet planten la batlessa per denunciar la manca de planificació i organització de l'Ajuntament

Rosa Maria BestardEls regidors socialistes no han assistit a la sessió plenària de setembre de l'Ajuntament de Campanet, celebrada ahir, per protestar contra la manca d'organització de l'Equip de Govern de MÉS. És el primer pic en tota la legislatura que cap dels regidors del PSIB-PSOE assisteix a un plenari.

Segons ha explicat la portaveu socialista, Rosa Maria Bestard, "mai hem faltat al nostre compromís amb Campanet, i hem aprofitat per reunir-nos per seguir fent feina pel poble, però creim que ha arribat l'hora de dir basta a aquest descontrol que hem patit tota la legislatura".

Segons l'acord de plenari del 30 de juny de 2015, els plens s'han de dur a terme el primer dimarts de cada mes, amb comissió informativa prèvia el dijous anterior. Aquest mes de setembre, però, el ple s'ha convocat cap a finals de mes i en dimecres, sense comissió informativa prèvia, "i sense que es compti amb l'oposició per explicar-ne els motius o saber si el canvi de data va bé a la resta de regidors", ha lamentat Bestard, que també ha denunciat que no és el primer pic que això passa.

"Lamentablement, tota la legislatura ens han fet saber que tenen majoria absoluta i que no necessiten l'oposició, però creim que això és molt irresponsable, ja que representam una part dels campaneters i campaneteres a qui deixen d'escoltar", ha criticat la portaveu socialista, i ha afegit: "al plenari hauríem de poder fer feina tots, equip de govern i oposició, però amb el seu caos ni això ens deixen fer".

L'equip de govern va establir que les preguntes s'haurien de passar per escrit dos dies abans del plenari, però segons ha denunciat la portaveu socialista "en aquest cas se'ns ha convocat només amb dos dies d'antelació, impedint per tant que puguem presentar preguntes per dur a terme la nostra tasca de control".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube