Imprimeix
PDF

Satisfacció entre els socialistes per l'equiparació dels hipòdroms de Manacor i Son Pardo, tal com reclamaven els Socialistes de Manacor des de fa mesos

Núria Hinojosa nova CE ManacorEls Socialistes de Manacor celebren que el Consell de Mallorca accedeixi a l'equiparació de l'hipòdrom de la localitat amb el de Son Pardo, igualant els premis en les carreres d'ambdós indrets.

Així ho ha expressat la portaveu municipal socialista. Núria Hinojosa, qui ha rebut amb satisfacció aquest acord per unanimitat adoptat al ple del Consell de Mallorca perquè "suposa fer realitat la proposta socialista aprovada al plenari de l'Ajuntament de Manacor fa unes setmanes, per la qual demanàvem, precisament, una sèrie de millores que repercutiran en benefici del nostre hipòdrom".

De fet, la portaveu socialista ha recordat que "tenim un edifici públic idoni per oferir un servei de qualitat i retornar a un model d'hipòdrom que atregui la ciutadania de Manacor i de la resta de la comarca".

En aquest sentit, Hinojosa ha volgut deixar clar que les diferències entre una infraestructura i l'altra "les vam conèixer mitjançant diverses reunions mantingudes amb els treballadors de l'hipòdrom", per la qual cosa "estam satisfets perquè les seves reivindicacions han estat escoltades, demostrant així que els socialistes feim una oposició en positiu i aconseguim traslladar a les institucions supramunicipals qüestions que beneficien al nostre municipi".

Els socialistes també lamentaven en la seva iniciativa que la mala gestió a l'hipòdrom "es veia agreujada per la manca d'un servei de bar restaurant que, juntament amb l'escassa dotació econòmica de les carreres i la il·luminació deficient de les instal·lacions, creava un important descontent entre aficionats, criadors i menadors".

Un descontent que tendrà resposta amb les inversions que preveu el Consell de Mallorca, amb l'equiparació dels premis i amb la reactivació del servei de bar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube