Imprimeix
PDF

Natàlia Troya és elegida precandidata per optar a la reelecció com a batlessa de Son Servera i continuar transformant el municipi

Natàlia Troya i Catalina Cladera presentació Son Servera 2019Un centenar de persones han participat en l'acte dels socialistes de Son Servera amb la precandidata a la reelecció com a batlessa del municipi, Natàlia Troya, qui ha assegurat presentar-se "amb l'orgull de representar al Partit Socialista, després d'haver estat la primera dona batlessa, perquè la política requereix dones valentes, com també ho són Catalina Cladera i Francina Armengol".

Troya ha aprofitat l'ocasió per fer balanç de la feina feta, destacant que "els socialistes duim 12 anys governant a Son Servera, un temps en el qual hem passat de la crispació a governar per i amb la ciutadania".

En aquest sentit, ha destacat les inversions en infraestructures i en l'embelliment del municipi que continuaran la pròxima legislatura, l'aposta per ser una destinació turística de qualitat a través del consorci turístic, la feina en favor del medi ambient i l'ampliació i modernització del PAC de Son Servera, deixant clar que "els socialistes feim propostes realistes i les complim".

Per donar el seu suport a la precandidatura de Troya també ha participat en la trobada la candidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha definit a Troya com "una dona valenta, de petjada, amb experiència i lluitadora pel seu municipi".

Per Cladera, Son Servera és la millor mostra "del que som capaços de fer els socialistes després de 12 anys governant", per la qual cosa ha defensat la necessitat de seguir al capdavant de les institucions quatre anys més perquè "ens queden moltes coses per fer".

Pels socialistes, el millor aval de cara al 26 de maig és la feina feta, de la qual Cladera ha destacat que "hem aconseguit un augment salarial històric del 17% per als treballadors i treballadores de l'hoteleria, per tal que la millora econòmica arribi a tothom i del qual segur es veuran beneficiats molta de la gent que fa feina aquí a Son Servera".

A més a més, la candidata socialista ha posat èmfasi en què en quatre anys "hem posat pau a les escoles, hem contractat més professors i professionals sanitaris i hem apostat per la formació professional".

Ara bé, Cladera ha advertit que hi ha "una dreta rància i radical que vol espantar i que pinxa quan es manifesta, per la qual cosa els socialistes no permetrem ni una passa enrere en feminisme i en cap dret aconseguit, perquè estam avançant i no ens podem permetre retrocedir".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube