Imprimeix
PDF

Els socialistes lamenten que PP i Pi evitin donar suport a l'aportació de 8 milions d'euros per a la construcció de noves residències a Mallorca

Javier de Juan ple CIM El Grup Socialista al Consell de Mallorca vol lamentar l'actitud del PP i d'el Pi durant el ple de la institució insular, quan han evitat donar suport a l'aportació de 8 milions d'euros al Consorci Sociosanitari per possibilitar la construcció de dues noves residències a Mallorca i la creació de 200 noves places residencials, a les quals es sumaran 150 més al llarg de la legislatura.

En aquest sentit, el conseller socialista Javier de Juan ha denunciat que «des que el govern insular ha anunciat la creació de les noves places residencials el PP i el Pi només insisteixen en expressar el negatiu que és per les persones majors dependents que s'estableixin aquestes places», la qual cosa ens demostra que aquestes dues formacions «no creuen en el model públic de serveis socials».

De Juan ha insistit en que l'escenari actual és d'envelliment progressiu de la població, per la qual cosa «el sector de les persones majors dependents és estratègic i sense cap dubte ha d'estar liderat per l'administració pública».

Per això, crida l'atenció l'abstenció del PP i el Pi en l'aportació de recursos que possibilitaran la construcció de dues noves residències, a més d'un total de 350 places en quatre anys, tenint en compte també que durant la legislatura passada no se'n va crear cap. «Queda clar que el PP i el Pi no volen uns serveis socials públics que siguin capaços de defensar-se i exigir drets i dignitat».

L'aposta del PSIB-PSOE, tal com ha explicat De Juan, és «tenir uns serveis socials forts, al mateix nivell que l'educació o la sanitat, perquè és un pilar fonamental per garantir l'Estat del Benestar i l'atenció als que més ho necessiten».

Finalment, el conseller socialista ha insistit en què «els col·lectius vulnerables i els professionals dels serveis socials tenen dret a gaudir d'uns serveis públics de qualitat i que aquests deixin de ser tractats com a serveis de segona».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube