Imprimeix
PDF

Miquel Àngel Coll: «Hem passat de l'amnistia als infractors urbanístics de Company a defensar el territori des de l'exemplaritat»

Miquel Àngel Coll sala premsa CIMEl Grup Socialista al Consell de Mallorca considera «molt positiva» la memòria del 2016 de l'Agència de Defensa del Territori, presentada pel govern insular.

Segons les dades que exposa, es pot concloure que «en gairebé dos anys de legislatura hem passat de premiar als infractors urbanístics com feia el PP a fer complir la legalitat vigent des de l'exemplaritat, amb 38 demolicions executades i 35 més que estan en procés», ha defensat el portaveu Miquel Àngel Coll.

En aquest sentit, Coll ha destacat els dos models de gestionar l'urbanisme a Mallorca, amb el PP de Biel Company «que premiava a qui no complia la llei» o el model socialista, que premia a qui fa les coses bé i «posa ordre on abans hi havia especulació i creixement desmesurat».

Pels socialistes, les dades de l'Agència de Defensa del Territori recorden, una vegada més, que «només es protegeix la nostra terra quan governa l'esquerra». De fet, en els darrers quatre anys amb el PP al capdavant del Consell «es van acumular expedients d'infracció urbanística als calaixos mentre Company aprovava lleis per legalitzar les construccions dels infractors», ha lamentat Coll.

Així i tot, el portaveu socialista ha criticat que «tal vegada ara el criteri del PP no seria el mateix, ja que el nou Company rebutja coses que abans aprovava alegrement».

Malgrat les incoherències del PP, els socialistes «seguirem defensant la protecció del nostre territori, especialment fràgil pel fet de ser una illa, premiant aquelles persones que actuen d'acord amb les normes urbanístiques que entre tots hem acordat».

Prova de que s'està fent feina en el bon camí és que mentre que amb el PP hi havia només 4 municipis adherits a l'agència, ara n'hi ha 13.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube