Imprimeix
PDF

Catalina Cladera presenta als militants de Palma la seva proposta per a la institució insular destacant la importància de la capital

PRESENTACIO CATALINA CLADERA A PALMA copiaCatalina Cladera ha defensat la feina feta aquests quatre anys en la recuperació de drets i prestacions socials i ha posat de relleu les inversions que han arribat a Palma fruit de la Llei de Capitalitat.

La precandidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca Catalina Cladera ha presentat a la militància socialista de Palma les seves propostes per a la institució insular. Cladera ha destacat la importància de Palma dins el projecte socialista de Mallorca "perquè és la capital, és on hem estat governant aquests anys i és on hem demostrat que som capaços de fer polítiques per millorar la qualitat de vida de les persones", ha explicat.

En aquest sentit, Cladera ha agraït el suport rebut per part de les agrupacions socialistes de Palma i ha insistit en la necessitat de "treballar de la mà amb la ciutat per garantir els drets i prestacions socials dels ciutadans de les Illes Balears".

Cladera també ha defensat la feina feta els darrers quatre anys, una feina que ha servit per recuperar drets i prestacions socials. Alhora ha remarcat que encapçala aquest projecte "per continuar amb les polítiques que hem duit a terme aquesta legislatura, per seguir garantint la qualitat de vida dels ciutadans i per sortir de les polítiques que varen malmenar l'estat del benestar. És aquí cap a on hem de seguir fent feina", ha destacat.

La precandidata al Consell de Mallorca també ha posat de relleu les inversions que aquesta legislatura han arribat a Palma fruit de la Llei de Capitalitat i ha insistit en la necessitat de continuar aquest camí en la pròxima legislatura. "Des del Consell de Mallorca hem de fer feina plegats [amb Palma] en polítiques de mobilitat, habitatge i serveis socials".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube