Imprimeix
PDF

Els socialistes reiteren el seu compromís amb la nova Unitat Bàsica de Salut de Consell, la qual esperen que estigui enllestida en uns dos anys i mig

TPQI ConsellEls Socialistes de Mallorca han celebrat un acte a Consell per explicar tot allò que s'està fent des de les institucions en matèria de salut, i més en concret, com es troba el projecte del nou centre de salut del municipi.

A aquesta infraestructura s'ha referit la consellera de Salut, Patricia Gómez, confirmant el compromís per construir la nova Unitat Bàsica de Salut de Consell, la qual comptarà "amb 700 metres construïts, el doble de personal sanitari que l'actual i amb més fisioteràpia, millor ubicació, més inversió i per tant més salut".

Un projecte al qual s'havien compromès els socialistes i que ja està en marxa, ja que tal com ha anunciat la consellera socialista, "esperam licitar enguany el projecte d'arquitectura i que el centre sigui una realitat en uns dos anys i mig".

D'aquesta manera, els socialistes continuen fent realitat els compromisos adquirits amb la ciutadania en campanya electoral, des del retorn de drets, la millora de les infraestructures sanitàries i la renovació tecnològica.

De fet, el coordinador de la sectorial de salut dels Socialistes de Mallorca i secretari general de l'IB-Salut, Manuel Palomino, ha destacat que "ara destinam un 39% del pressupost total de la comunitat autònoma a salut i tenim la situació financera més sanejada des de la creació del servei, la qual cosa ens ha permès, a més a més, la recuperació de més de 1.000 professionals sanitaris".

Un altre dels eixos dels socialistes, tal com ha explicat Palomino, és el nou model d'atenció a la cronicitat, amb el nou Son Dureta com a projecte més emblemàtic, del qual "començarem les obres enguany, a més de reformar també l'Hospital General i la Creu Roja".

Per tot el que s'ha fet aquesta legislatura, el secretari de Salut del PSIB-PSOE, Antonio Pareja, ha expressat la necessitat de "governar quatre anys més, per poder culminar totes les polítiques que hem posat en marxa i per seguir situant a les persones al centre de la política".

L'acte ha estat obert i moderat pel batle de Consell, el socialista Andreu Isern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

@sergio_rgari i a més sigui legal o no cobrar aquests souarros o prestecs mentre es predica austeritat pels demés és indecent, inmoral

cosmebonet cosmebonet

@sergio_rgari lo mateix te dic, sobretot quan seguiu parlant de temes arxivats que removeu a la desesperada

cosmebonet cosmebonet

Les pensions són "insostenibles" diuen els experts, el PP les baixarà, però Rajoy demés tropa ja s'han fet el raconet a base de sobre-sous

cosmebonet cosmebonet

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube