Imprimeix
PDF

Els socialistes es marquen com a repte millorar l'èxit educatiu i reduir l'abandonament escolar

TPQI Santa Eugènia educacióEls socialistes han celebrat un acte al Casal Parroquial de Santa Eugènia per explicar tot allò que s'està fent des de les institucions en matèria d'educació, en el marc de la campanya Treballam Pel Que Importa.

Quan es compleixen tres anys des que l'actual Govern va començar, el conseller Martí March s'ha mostrat satisfet del que s'ha aconseguit perquè "hem fet del diàleg un element clau de la nostra política, visitant una gran quantitat de centres educatius, recuperant professors, incrementant drets laborals i fent més infraestructures".

Tot això, segons March, s'ha pogut fer gràcies al retorn de la normalitat a les aules, que s'ha aconseguit "mitjançant un acord marc per l'educació que s'està demostrant que és molt positiu i que és exemple per a altres comunitats autònomes", deixant clar que "tota la nostra gestió es fa des del consens constant amb la comunitat educativa".

Ara bé, pel conseller socialista tot això no és suficient, ja que ara el repte és "millorar l'èxit educatiu i reduir l'abandonament escolar". Una de les apostes dels socialistes és el Pla d'Èxit Educatiu però també la Formació Professional, en la qual ja hi ha 1.000 alumnes més.

Finalment, el conseller d'Educació ha destacat el retorn de les oposicions per donar estabilitat als professionals públics, amb una convocatòria de mil places per enguany i mil més pel 2019, "des de la voluntat de seguir-ne convocant cada any la propera legislatura".

A l'acte també ha participat el Director General d'Ordenació, Planificació i Centres, Antoni Morante, qui ha concretat que "hem recuperat 1.300 professors, els sexennis i hem fet una forta inversió que suposarà una despesa de 170 milions d'euros en dues legislatures, dels quals ja n'hem invertit més de 50 i actuat a més del 80% dels centres".

La trobada ha estat presentada i moderada pel secretari general dels Socialistes de Santa Eugènia, Pep Lluís Urraca, qui ha destacat el gran canvi aconseguit en educació en només tres anys de govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

@sergio_rgari i a més sigui legal o no cobrar aquests souarros o prestecs mentre es predica austeritat pels demés és indecent, inmoral

cosmebonet cosmebonet

@sergio_rgari lo mateix te dic, sobretot quan seguiu parlant de temes arxivats que removeu a la desesperada

cosmebonet cosmebonet

Les pensions són "insostenibles" diuen els experts, el PP les baixarà, però Rajoy demés tropa ja s'han fet el raconet a base de sobre-sous

cosmebonet cosmebonet

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube