Imprimeix
PDF

Els socialistes d’Alcúdia proclamen Bàrbara Rebassa com a candidata a la batlia del municipi

barbara rebassa precandidata alcudiaTambé s'ha aprovat per unanimitat la llista de persones que acompanyaran Rebassa i que formen un grup "heterogeni i amb experiència per donar solució als problemes" dels alcudiencs i alcudienques

L'assemblea de l'Agrupació Socialista d'Alcúdia ha aprovat per unanimitat la llista de candidats que concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig amb Bàrbara Rebassa com a cap de llista i, per tant, candidata a la batlia del municipi.

"Em fa molta il·lusió que els meus companys hagin dipositat en mi la seva confiança per seguir fent feina per i per al poble", ha expressat la candidata socialista, qui també ha explicat que l'equip que l'acompanyarà en els comicis de maig està format per persones molt capaces, treballadores i de distints perfils. "Estic molta satisfeta perquè és una molt bona candidatura, la llista és molt heterogènia. Hi ha gent molt jove i gent amb més experiència, gent del port i gent del poble, i gent amb formació en distints àmbits", ha explicat Rebassa.

L'objectiu dels socialistes d'Alcúdia és guanyar les eleccions per continuar amb la feina iniciada aquests quatre anys en què han format part de l'equip de govern. Per aconseguir-ho, Rebassa i el seu equip prepararan les propostes per a la pròxima legislatura amb un programa "que vagi d'abaix a dalt", ha destacat la candidata a batlessa, és a dir "escoltant sempre el poble, això és el primer que hem de fer, per després poder configurar un programa la finalitat del qual sigui donar solució a les inquietuds i necessitats dels ciutadans i ciutadanes d'Alcúdia".

Bàrbara Rebassa és l'actual regidoria d'Educació i Patrimoni de l'Ajuntament d'Alcúdia, per la qual cosa acumula experiència en la gestió municipal. Entre les fites assolides aquesta legislatura, Rebassa destaca les realitzades en l'àmbit de les polítiques socials i de salvaguarda del patrimoni, dos àmbits que seguiran sent fonamentals per als socialistes d'Alcúdia a partir del 26 de maig.

"Hem restaurat part de les murades de la ciutat, hem peatonalitzat part del centre històric d'Alcúdia i hem sol·licitat la compra de terrenys que formarien part de Pol·lèntia, que es finançarà amb l'Impost de Turisme Sostenible", ha destacat Rebassa.

CANDIDATURA SOCIALISTA A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE 26 DE MAIG DE 2019 A L'AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

1.Bàrbara Rebassa Bisbal

2.Martí Garcias Plomer

3.Aguas Santas Lobo Benítez

4.Gabriel de Hevia Aleñar

5.Antònia Cànaves Cànaves

6.Martí Garcias Martí

7.Josune Fernández Lobo

8.Quim Buendia Morro

9.María Begoña Hernández González

10.Margarita Cifre Llompart

11.Gabriel Garcias Cerdà

12.María Jesús González Mesa

13.Abdessamed Rjafelah

14.Esther Villalba Trovato

15.Antonio Zúnica Alfaro

16.Joan Gaspar Vallori Guayta

17.Pere Josep Malondra Sánchez

1r. Suplent. Rafel Bibiloni Palou

2n. Suplent. Aurelia Rubio

3r. Suplent. Piedad Sánchez Sánchez

4t. Suplent. Heber Cruz

5è. Suplent. Teresa Lucena

6è. Suplent. Antònia Bergas Salvà

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

@sergio_rgari i a més sigui legal o no cobrar aquests souarros o prestecs mentre es predica austeritat pels demés és indecent, inmoral

cosmebonet cosmebonet

@sergio_rgari lo mateix te dic, sobretot quan seguiu parlant de temes arxivats que removeu a la desesperada

cosmebonet cosmebonet

Les pensions són "insostenibles" diuen els experts, el PP les baixarà, però Rajoy demés tropa ja s'han fet el raconet a base de sobre-sous

cosmebonet cosmebonet

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube