Imprimeix
PDF

Els socialistes aproven la seva candidatura a l'Ajuntament de Manacor

Núria Hinojosa FAS i CladeraL'Assemblea de l'Agrupació Socialista de Manacor ha aprovat avui vespre la llista de candidats que concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig amb Núria Hinojosa com a cap de llista.

"El nostre municipi demana un canvi. Manacor necessita persones compromeses, sòlides i amb moltes ganes de fer feina per liderar aquest canvi i per això m'he envoltat del millor equip, uns amb més experiència de gestió i d'altres que representen la renovació i la joventut, però tots ells preparats i compromesos per sortir a guanyar les eleccions", ha expressat la candidata socialista, que ha assegurat que afronta aquest repte amb ganes, amb il·lusió i amb molta força. "M'he bolcat en cos i ànima per aquest projecte i no descansaré fins a arribar a ser la pròxima batlessa de Manacor".

L'objectiu dels socialistes de Manacor és guanyar les eleccions i dur endavant una transició cap a polítiques progressistes i valentes que il·lusionin a la gent i tinguin com a protagonistes als manacorins i manacorines en la presa de les decisions.

Un cop aprovada la candidatura, els socialistes ultimen les trobades amb persones, entitats i associacions per conèixer les opinions i inquietuds i recollir els suggeriments del poble de Manacor a l'hora de redactar les propostes que formaran part del programa electoral.

Per altra banda, l'Agrupació socialista ha mostrat la seva satisfacció davant la recent aprovació de les candidatures de les institucions supramunicipals, ja que reconeixen la tasca feta per part dels socialistes de Manacor i integren a les seves llistes a representants de l'Agrupació. D'aquesta manera, Amanda Fernández esdevé la número 6 al Congrés dels Diputats per l'illa de Mallorca; Maria Antònia Truyols és la número 15 al Parlament de les Illes Balears per l'illa de Mallorca; i Joan Gabriel Parera ostenta la posició número 28 a la llista del Consell insular de Mallorca.

CANDIDATURA SOCIALISTA A L'AJUNTAMENT DE MANACOR

#DECIDIMELFUTUR

1 Núria Hinojosa

2 Maria Antònia Truyols

3 Sebastià Nadal

4 Artur Aguiló

5 Cristina Gil

6 Joan Gabriel Parera

7 Pepa Mateos

8 Julián Baque

9 Raquel Tojeiro

10 Javier Orduña

11 Maria Durán

12 Jordi García

13 Paquita Contreras

14 Alejandro Roblizo

15 Marcela Pastorini

16 Raúl González

17 Bel Gomáriz

18 Pepe Vázquez

19 Mercè Amer

20 Sebastià Riera

21 Amanda Fernández

Suplent 1 Joan Bibiloni (independent)

Suplent 2 Yasmina León

Suplent 3 Luis Gil

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

@sergio_rgari i a més sigui legal o no cobrar aquests souarros o prestecs mentre es predica austeritat pels demés és indecent, inmoral

cosmebonet cosmebonet

@sergio_rgari lo mateix te dic, sobretot quan seguiu parlant de temes arxivats que removeu a la desesperada

cosmebonet cosmebonet

Les pensions són "insostenibles" diuen els experts, el PP les baixarà, però Rajoy demés tropa ja s'han fet el raconet a base de sobre-sous

cosmebonet cosmebonet

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube