El PSOE denuncia el mal estat dels nous murs de pedra de Sant Mateu

El Grup Municipal Socialista de Sant Antoni de Portmany critica el deplorable estat dels murs de pedra construïts fa menys d’un any com a part del Pla de Remodelació i Embelliment de Sant Mateu . Segons el PSOE , diversos d’aquests murs, que van ser inaugurats amb gran pompa per part de Marcos Serra al setembre de 2023, ja presenten signes de deteriorament significatiu, amb alguns completament ensorrats i altres en risc de col·lapsar. A la inauguració van participar almenys sis representants polítics i el projecte va tenir un cost total de 1.027.420,90 euros.

Durant la cerimònia d’inauguració, Marcos Serra va declarar que “aquesta actuació posa en valor el patrimoni i paisatge rural de Sant Mateu, donant prioritat a la recuperació de les pedres tradicionals”. No obstant això, el Grup Municipal Socialista qüestiona que una obra amb una inversió superior al milió d’euros pugui trobar-se en tal estat d’abandonament en tan poc temps.

“És inadmissible que una inversió tan significativa en un projecte que se suposava revitalitzaria i embelliria la zona estigui ja mostrant un estat de deteriorament tan avançat. Exigim a l’alcalde Marcos Serra que prengui mesures urgents i exigeixi a l’empresa responsable la reparació immediata dels murs”, ha manifestat el portaveu del grup socialista, Antonio Lorenzo .

El PSOE de Sant Antoni adjunta diverses imatges que evidencien el mal estat actual dels murs de pedra. Aquestes fotografies mostren clarament la falta de durabilitat i la baixa qualitat dels treballs realitzats, subratllant la necessitat d’una intervenció ràpida i efectiva per evitar un major deteriorament.

El Grup Municipal Socialista insta l’Ajuntament de Sant Antoni a no deixar impune aquesta situació i a garantir que els recursos públics s’utilitzin de manera eficient i responsable, assegurant que les obres finançades amb fons municipals compleixin amb els estàndards de qualitat i durabilitat que la ciutadania mereix.

Comments are closed