El PSOE exigeix a Triguero una investigació urgent davant el possible incompliment de l’empresa concessionària de neteja i recollida de residus d’ Eivissa

El grup municipal socialista demana a Triguero una investigació urgent sobre els fets ocorreguts aquest cap de setmana en els que s’han detectat que camions de Valoriza, contracta de l’Ajuntament d’ Eivissa, han recollit els residus al municipi de Sant Josep que es troba immers en una vaga dels treballadors de les seves empreses de recollida de residus.

Des del PSOE es considera inaceptable que els camions de recollida de residus de la contracta d’ Eivissa participin en una actuació que claramente vulnera el dret de vaga dels treballadors. A més, queda patent que ni Triguero ni el regidor de Medi Ambient, Jordi Grivé, son capaços de controlar les empresas que treballen per al municipi d’ Eivissa.

Aquest cap de setmana s’ha pogut constatar que diversos camions han estat recollint residus a un establiment hoteler del municipi de Sant Josep. Els camions que han executat aquesta feina tenien el logotip de l’Ajuntament d’ Eivissa tapat amb una fulla però els treballadors de Sant Josep, que es troben en vaga, van poder constatar aquests fets que han estat denunciats davant els jutjats d’ Eivissa.

Els fets són molt greus i probablement constitutius d’una sanció. És un cas molt preocupant donat que els treballadors de les contractes de Sant Josep, Santa Eulària i Sant Joan es troben immersos en una vaga per a reclamar millores en els seus drets laborals.

Per aquest motiu, des del PSOE reclamem a Triguero que sol·liciti també a l’empresa Valoriza la revisió dels GPS dels camions de recollida de l’Ajuntament d’ Eivissa d’aquest cap de setmana per tal de comprovar el compliment o incompliment de les rutes marcades durant aquests dies al municipi d’ Eivissa.

Davant aquesta situació, el PSOE demana una actuació urgent i contundent per part de Triguero i el regidor de Medi Ambient, Jordi Grivé, d’investigació dels fets i aclariment tant a la ciutadania com als portaveus dels grups polítics que conformen l’Ajuntament d’ Eivissa.

Comments are closed