El PSOE de Santa Eulària denuncia el retard de les obres del carrer Canari de Jesús

El PSOE denuncia el retard de les obres del carrer Canari del poble de Jesús El passat mes de febrer del 2024, l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu adjudica la reforma integral del carrer Canari amb l’objectiu de millorar les condicions d’aquesta via. L’anunci de la licitació de la reforma integral prometia una renovació total de tots els serveis que suposaria la reducció de pèrdues d’aigua, la dotació de zones de pas per a vianants, l’ampliació de la cruïlla de la sortida cap a Cala Llonga i, entre d’altres, el soterrament de diversos elements i cablejat de Xarxa de Baixa Tensió i Xarxa de Telecomunicacions. Alhora, s’estimava un termini de cinc mesos aproximadament per a l’execució de la reforma esmentada, termini que va finalitzar a mitjans del mes de juliol passat.

Actualment, les obres es troben en execució i el trànsit continua tancat. El Partit Socialista critica la manca de planificació i previsió en l’execució de la reforma del carrer Canari i afirma que suposa un perjudici per als veïns del poble de Jesús , agreujant la circulació a l’interior del poble, ja que aquest fet està fomentant encara més el col·lapse ja habitual de l’avinguda Cap Martinet .

Segons apunten els socialistes, la situació del trànsit i la circulació al poble de Jesús fa llargs mesos que és insostenible. Durant els mesos en què va estar tancat el carrer Gavina , l’accés d’entrada al poble per als veïns del barri Can Cirer es va veure limitat. Aquest fet va obligar a desplaçar la parada d’autobús al carrer Tucà , un carrer amb notable flux de circulació i amb dificultats per habilitar una parada d’autobús. Per continuar, fan referència també a la situació caòtica que van suposar els semàfors de l’interior del poble, dies i setmanes configurant-se i reconfigurant-se, presentant cada dia un comportament diferent que tornava bojos els veïns –problemàtica que encara continua irresolta–. I ara consideren que la cirereta del pastís ha arribat amb les encara no finalitzades obres del carrer Canari.

A més, el grup municipal socialista lamenta que algunes de les promeses esmentades a l’anunci de la sortida a licitació del carrer Canari, com el soterrament del cablejat, no s’hagin fet efectives. Anuncien que “si ens desplacem a la zona podem veure com la reforma ha integrat els pals ja existents, mantenint-los i evitant el seu soterrament”.

Comments are closed