Sant Josep i Sant Joan es queden sense ambulància per avaries i deixadesa total del Govern balear : El PSOE adverteix que el PP busca excuses per privatitzar el servei de transport d’emergències sanitàries.

Els últims dies s’han avariat dos ambulàncies del 061 a Eivissa, quedant Sant Josep i Sant Joan sense vehicle en aquestes bases. Per resoldre la situació, el Govern balear ha decidit deixar Formentera sense l’ambulància de reserva, per cobrir la falta de vehicle de Sant Joan, mentre que la base de Sant Josep encara no sap quan tornarà a disposar de transport del 061. A part de les avaries, els tècnics sanitaris denuncien altes temperatures en els vehicles, estacionats al sol, que els treballadors no reben ni aigua mentre es troben a la base i incompliments de compromisos salarials per part del Govern.

El PSOE adverteix que aquesta deixadesa del Govern balear podria ser una estratègia per justificar la privatització del servei de transport d’emergències sanitàries, una mesura que el PSOE considera absolutament inacceptable.

Davant d’aquesta situació, el PSOE vol manifestar tot el seu suport als tècnics en emergències sanitàries, que a través del seu Comitè d’Empresa han expressat el seu profund descontentament davant la situació d’abandonament i passivitat que pateixen per part de l’administració autonòmica del Partit Popular.

El Partit Socialista vol manifestar tot que el suport a les reivindicacions del Comitè d’Empresa i anuncia accions per exigir al Govern de Marga Prohens mesures per garantir la seguretat i la dignitat dels professionals sanitaris i dels usuaris del servei d’ambulàncies a l’illa d’ Eivissa.

Comments are closed