El PSOE de Sant Josep de sa Talaia vol denunciar el lamentable estat del parc infantil de Sant Agustí des Vedrà

El Grup Municipal Socialista de l’ Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia vol denunciar el lamentable estat del parc infantil del poble de Sant Agustí des Vedrà. El parc té forats i travessers trencats per on pot passar el peu i la cama de qualsevol infant que estigui jugant produint danys irreparables que s’han d’evitar a tota costa.

Una bona forma de lluir el poble ara que hem començat a gaudir les festes de Sant Agustí no només per als residents sinó per a totes les persones que ens visiten seria tenint el parc infantil que hi ha al poble en bones condicions d’ús que permetin utilitzar les instal·lacions sense que cap infant hagi de córrer perills innecessaris.

L’actual equip de govern de l’ Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia té abandonats els parcs infantils del municipi on no hi ha fet cap tipus de manteniment ni millora com és el cas del de Sant Agustí. Però també s’han de destacar d’altres, com ara el parc de Cala de Bou, a l’avinguda de Sant Agustí, on falten peces de diversos jocs infantils; el de Sant Jordi, on falten travesseres a les barreres de seguretat o el des Cubells, on falten elements essencials de subjecció dels jocs infantils.

Les instal·lacions públiques municipals d’esbarjo, com ara els parcs infantils, són elements fonamentals per al lleure dels vesins i vesines més petits del nostre municipi, sent un element fonamental per al desenvolupament cognitiu i motriu dels més petits i que requereixen la total atenció de l’equip de Govern de l’ Ajuntament de Sant Josep. En aquest punt volem recordar que l’any 2021 es va declarar Ciutat Amiga de la Infància per part d’ UNICEF el municipi de Sant Josep de sa Talaia on es va valorar el treball en primera línia de l’ Ajuntament per donar resposta a les necessitats de la ciutadania sense deixar enrere els nens i nenes.

Cal destacar que el darrer parc infantil del municipi de Sant Josep de sa Talaia el va inaugurar el grup municipal socialista a la zona de Cala de Bou, entre els carrers Lugo i La Rioja l’any 2023, així com la projecció i licitació del de Can Burgos, oferint un espai adaptat i alternatiu a tota la població infantil resident al nostre municipi.

És per aquest motiu que des del Grup Municipal Socialista de l’ Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia demanam que s’arreglin les deficiències del parc infantil de Sant Agustí de forma urgent i es revisin la resta de parcs de tot el municipi amb l’objectiu que cap infant corri perill de fer-se mal empat una instal·lació pública municipal que ha d’estar en òptimes condicions i ha de servir per passar una bona estona i no per patir cap ensurt.

Comments are closed