El PSOE de Santa Eulària exigeix al Consell la neteja urgent dels marges de la carretera de Cala Llonga.

El PSOE de Santa Eulària exigeix al Consell Insular d’Eivissa i a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu que coordinin com més aviat millor una neteja urgent dels marges de la carretera de Cala Llonga. Es tracta de la carretera que connecta el poble de Jesús amb Cala Llonga sobre la qual el grup socialista apunta que la via esmentada assumeix una elevada afluència de vehicles que s’incrementa considerablement en els mesos d’estiu i que aquesta no es troba en una condicions de neteja adequades.

Els socialistes afirmen que es troba en unes condicions de neteja que deixen molt a desitjar. Posen sobre la taula que cal tenir en compte que és l’única via que connecta els dos nuclis poblacionals –Jesús i Cala Llonga–, per la qual transiten molts residents i al llarg de la qual es troben diferents zones residencials com a Can Furnet o Roca Llisa. Al mateix temps, asseguren que al llarg d’ella existeixen diferents parades d’autobús, sobre les quals consideren que “suficient nefastes són les seves condicions per als usuaris del transport públic com perquè també hagin de suportar la presència de residus i escombraries”. A més, afirmen que “encara que sembli paradoxal, és la carretera per la qual necessàriament han de transitar tots els camions i vehicles que donen servei a la recollida de residus de l’illa d’Eivissa, ja que és aquesta carretera on es troba l’Àrea ambiental de Ca na Putxa”.

Alan Ripoll el portaveu socialista es pregunta “per què el govern de Carmen Ferrer mira a un altre costat i no exigeix al president del Consell Vicent Marí que faci alguna cosa sobre aquest tema quan ell mateix durant anys va ser alcalde del municipi?”. A més, assegura que “fa res van ser les festes de Cala Llonga, no es mereixen els veïns d’aquest nucli poblacional les mateixes condicions que la resta de veïns del municipi, és a dir, poder tenir una via d’accés a les seves cases neta i en condicions?”.

Comments are closed