Sa Pobla ampliarà l’escoleta municipal Huialfàs gràcies a la regidora socialista, Xesca Mir

La regidora d’educació de Sa Pobla, Xesca Mir (del PSIB-PSOE) ha aconseguit finançament dels Fons Next Generation  i del govern balear per ampliar l’escoleta

La regidora d’educació de Sa Pobla, Xesca Mir (del PSIB-PSOE) ha aconseguit finançament dels Fons Next Generation  i del govern balear per ampliar l’escoleta municipal Huialfàs.

La nova aula permetrà atendre a 18 infants més d’entre els 2 i 3 anys i serà la quarta ampliació de l’escoleta des de la seva construcció l’any 1991. El curs 2025/2026 aquesta ampliació serà una realitat.

Pel que fa al menjador es farà feina en el projecte dins 2025 i permetrà donar millor servei als més de 70 infants que queden a dinar i a dormir.

Xesca Mir s’ha mostrat “molt satisfeta” amb l’ampliació de l’escoleta municipal. “Aquesta ampliació respon a l’augment de la demanda. Els infants i les famílies de Sa Pobla es mereixen tenir una escoleta pública, gratuïta i de qualitat”.

Mir ha recordat que el passat mes de juliol el PSIB-PSOE va portar una moció al ple municipal per reclamar al govern de les Illes Balears que poses a disposició dels Ajuntaments ajudes per a la millora de les infraestructures de les escoletes i de l’ampliació de les mateixes per poder oferir els serveis de matinera, menjador i àrea de psicomotricitat amb molta més qualitat.

Comments are closed