El Grup Socialista al Consell de Mallorca exigeix a Galmés i a Rodríguez que expliquin quines informacions privilegiades van donar a Joan Monjo

Catalina Cladera: “Demanam la compareixença del president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés i el conseller de turisme, Marcial Rodríguez per explicar la seva relació amb l’agroturisme il·legal del batle de Santa Margalida, Joan Monjo”

El Grup Socialista al Consell de Mallorca, ha exigit la compareixença del president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés i el conseller de turisme, Marcial Rodríguez, per explicar quines informacions privilegiades i quin tracte de favor van donar a  Joan Monjo per l’agroturisme de Sa Talaia Blanca.

La portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha declarat que “cada dia surten informacions que vinculen a la Directora Insular de Turisme, Clara del Moral, amb la presentació d’una la declaració responsable d’inici d’activitat turística (DRIAT) de l’agroturisme del sneyopr Monjo i que és manifestament falsa. Per aquest motiu, exigim explicacions al senyor Galmés sobre la implicació de la Directora Insular de Turisme i el conseller en aquest assumpte”.

Cladera ha recordat que “el Consell de Mallorca és el que té les competències en turisme i, per tant, és el responsable de fer les inspeccions turístiques i d’autoritzar la declaració responsable d’inici d’activitat turística (DRIAT). Per aquest motiu, exigim la compareixença de Marcial Rodríguez i Llorenç Galmés”.

La portaveu ha conclòs que “els mallorquins i mallorquines han de saber quins han estat els procediments que s’han seguit, quines informacions privilegiades s’han donat i quin tracte de favor s’ha donat al senyor Monjo”.

Comments are closed