Els socialistes de Sa Pobla exigeixen a la Conselleria d’Educació el compliment dels acords del pla d’infraestructures educatives

Xesca Mir: “Demanam a la Conselleria d’Educació i Universitats que concreti els temps de les actuacions de les infraestructures educatives del nostre municipi”

Els socialistes de Sa Pobla han presentat una moció per exigir a la Conselleria d’Educació i Universitat que compleixi amb els acords del pla d’infraestructures educatives.

La portaveu dels socialistes de Sa Pobla i regidora d’educació, Xesca Mir, ha explicat que “pensam que és una bona notícia plantejar un Pla d’infraestructures educatives en visió de futur, però és necessari que aquest Pla quedi més definit i concret, tant en la temporalització com amb els acords presos als municipis”.

La moció presentada pels socialistes de Sa Pobla inclou tres punts d’acord. El primer, insta a la Conselleria d’Educació i Universitats que concreti la posada en marxa del nou edifici del CEIP NOU, i que es comprometi a  què el nou edifici del CEIP NOU estigui finalitzat i entri en funcionament a l’inici del curs 26-27.

Mir ha explicat que “el projecte que més ens preocupa als poblers i pobleres és el CEIP NOU, que encara no s’han licitat les obres,  i l’ampliació de les aules modulars pels propers dos cursos escolars fins que el nou CEIP estigui en marxa, que encara no ha finalitzat”.

El segon punt de la moció insta a la Conselleria d’Educació i Universitats a complir l’acord amb el municipi de sa Pobla quant a les necessitats i prioritzacions de les actuacions recollides en el Pla d’Infraestructures Educatives.

Finalment, els socialistes de Sa Pobla insten a la Conselleria d’Educació i Universitats a concretar la temporalització de les actuacions de les infraestructures educatives del nostre municipi.

Comments are closed