Endavant denuncia una nova mostra de deslleialtat institucional per part de l’Ajuntament de Ses Salines

Bernat Roig: “El batle i l’equip de govern de Ses Salines obliden tota la feina prèvia que s’ha fet per a la remodelació de Ses Ramones”

L’agrupació progressista Endavant per Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi ha denunciat una nova mostra de deslleialtat institucional per part de l’Ajuntament. En aquest cas, ni el batle ni ningú de l’equip de govern ha tingut en compte la feina que es va fer l’anterior legislatura amb la nova inversió del poliesportiu de Ses Ramones.

El portaveu d’Endavant, Bernat Roig, ha comentat que “els darrers dies ha sortit publicada una notícia sobre la renovació i condicionament de les instal·lacions esportives de Ses Ramones. Ni el batle ni ningú ens han avisat, i ens n’hem assabentat per la premsa, quan saben que la feina els ha vengut feta”.

Roig ha recordat que “aquesta actuació sorgeix de la feina de l’anterior legislatura, arran d’una reunió entre el govern progressista del Consell de Mallorca, aleshores presidit per Catalina Cladera, Endavant i una coneguda entitat local per tractar necessitats del municipi, una reunió on l’equip de govern estava convidat, però ningú es va dignar a assistir-hi”. “I ara, han oblidat tothom qui vam ser en aquella primera reunió per fer-se la foto ells sols” assevera Roig.

Finalment, Roig ha fet incís en què “quan Endavant governava es va acordar amb l’oposició (és a dir, el batle actual) que les fotos i publicacions que es fessin de millores a Ses Ramones comptarien amb tots els partits polítics de la corporació, ja que és una feina de tots. Però, d’ençà que governa, el batle no fa més que incomplir acords i paraules donades”.

Comments are closed