Catalina Cladera: “El PP segueix sense contestar perquè i quin tracte de favor ha donat al batle de Santa Margalida per la llicència turística del seu agroturisme”

La portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca ha mostrat la seva “decepció” després de les declaracions del conseller de turisme, Marcial Rodríguez

El Grup Socialista al Consell de Mallorca ha mostrat la seva “decepció” després de les declaracions del conseller de turisme, Marcial Rodríguez, als mitjans de comunicació pel Cas Monjo.

La portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca ha declarat que “el PP ha tornat a demostrar la seva forma de governar: mirar cap un altre costat i no assumir responsabilitats”.

Cladera ha mostrat la seva sorpresa quan Rodríguez ha afirmat que el mes de maig de 2024 hi va haver una inspecció a l’agroturisme del senyor Monjo. “Si la inspecció va ser en maig, perquè van permetre que el mes de juny de 2024 es presentés el DRIAT i no va fer res?”

La portaveu ha afegit que “l’únic que ha fet el senyor Rodríguez en les seves declaracions és mirar cap un altre costat i no assumir responsabilitats.   No ha contestat perquè ha permès o quin tracte de favor ha donat perquè es permetés un DRIAT que no reunia els mínims requisits i que li ha permès operar aquest estiu.”

Davant les acusacions del senyor Rodríguez, Cladera ha explicat que “el socialistes quan governam sempre atenem a qualsevol ciutadà que ens ho demani. Sempre s’ha tractat a tots els ciutadans i ciutadanes per igual quan han sol·licitat informació o han gestionat amb el Consell de Mallorca, no com amb el cas que ens ocupa”.

Cladera ha conclòs que “el senyor Rodríguez no ha estat capaç d’explicar quina relació hi ha amb la seva directora insular, Clara del Moral, i que en que el mes de juny es presenti un possible DRIAT fals per encobrir una possible activitat irregular. Cosa del tot reprovable”.

Pel que fa a Santa Margalida, Cladera ha tornat demanar al Partit Popular local que expliqui clarament “quin és el seu posicionament, si vol seguir governant amb Joan Monjo o no. També han d’explicar si la llicència turística del senyor Monjo va ser moneda de canvi pel pacte de govern d’aquesta legislatura entre senyor Monjo i el PP”.

Comments are closed