Catalina Cladera: “El senyor Marcial Rodríguez ha deixat operar tot l’estiu a un agroturisme il·legal amb un expedient sancionador obert”

La portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca ha sol·licitat l’accés a l’expedient que va citar ahir el conseller de turisme, Marcial Rodríguez

Després de les declaracions a premsa del conseller de turisme, Marcial Rodríguez, el Grup Socialista al Consell de Mallorca s’ha mostrat molt “preocupat” amb les afirmacions que va fer ahir Rodríguez.

La portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, es demana “com pot ser que el senyor Rodríguez hagi deixat operar tot l’estiu a un agroturisme il·legal amb un acta d’inspecció del mes de maig i un expedient sancionador del mes de juliol?”

Cladera ha sol·licitat al senyor Rodríguez tenir accés a tots els expedients i documents dels que va parlar ahir el conseller de turisme “volem conèixer de primera mà com s’ha procedit amb aquest agroturisme”.

La portaveu socialista ha afegit que “després de les declaracions d’ahir del senyor Rodríguez, més ens fa sospitar d’un possible tracte de favor al senyor Monjo. Van informar a la família Monjo com poder operar aquest estiu sabent que l’agroturisme era il·legal?”

Cladera ha instat al senyor Galmés a “actuar ja i tancar l’agroturisme”. La portaveu ha afegit que Galmés “ha de donar exemple i mostrar que realment lluita contra l’oferta turística il·legal”.

Finalment, Cladera ha reclamat al senyor Galmés que expliqui si hi va haver tracte de favor amb l’agroturisme i moneda de canvi pel pacte de govern a Santa Margalida. “Prohens i Galmés han de ser clars i dir si volen seguir governant amb Joan Monjo a Santa Margalida” ha conclòs Cladera.

Comments are closed