El partit socialista reclama la construcció d’una nova residència pública a Alcúdia

L’Agrupació Socialista d’Alcúdia presentarà una moció al pròxim ple reclamant la construcció d’una nova residència a Alcúdia. El Grup Socialista al Consell de Mallorca i el Grup Parlamentari Socialista, han mostrat el seu suport a la moció

L’Agrupació Socialista d’Alcúdia ha registrat una moció per reclamar la construcció d’una nova residència pública al municipi. Aquesta moció es debatrà en el ple ordinari de dia 12 de setembre. El Grup Socialista al Consell de Mallorca i el Grup Parlamentari Socialista, han mostrat el seu suport a la moció.

La portaveu del grup socialista a l’Ajuntament d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, ha declarat que “Alcúdia necessita una nova residència pública on es tinguin en compte els models actuals d’envelliment, amb espais d’ebarjo o habitacions individuals”.

Per aquest motiu, segons ha explicat Rebassa, “instam a l’Ajuntament d’Alcúdia a que acordi amb el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears la construcció d’una nova residència d’almanco 60 places al municipi d’Alcúdia”.

Rebassa ha recordat que “l’anterior legislatura vam haver de tancar la residència municipal per responsabilitat, ja que no complia amb els requisits mínims i l’edifici estava molt deteriorar. Vam prendre aquesta difícil decisió pensant en el bé dels usuaris. Per aquest motiu, vam iniciar la tramitació de la construcció d’una nova residència. Ara, el nou equip de govern de l’Ajuntament ha de seguir amb aquesta tramitació”.

Per la seva banda, la consellera del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Sofia Alonso, ha comentat que “des del Grup Socialista pensam que és molt important que l’IMAS defensi el canvi de model que ja es va iniciar a l’anterior legislatura, un model centrat en la persona on es fomenten residències que s’assemblin més a llars i on hi hagi més espais comuns. Per això consideram molt important que el Govern Balear, Consell de Mallorca i Ajuntament d’Alcúdia tenguin en compte aquesta iniciativa per a la construcció d’una nova residència pública a Alcúdia”.

El diputat socialista, Omar Lamin, ha afirmat que “el projecte d’una nova residència municipal a Alcúdia és molt necessari. Un projecte com aquest requereix voluntat política i recursos. Per això, tabmé presentarem aquesta iniciativa al Parlament de les Illes Balears”.

Comments are closed