Els socialistes no participaran amb les autoritats durant la processó en protesta per tot el que està passant a l’Ajuntament de Santa Margalida

L’Agrupació Socialista de Santa Margalida ha pres aquesta decisió després de les recents polèmiques del batle Joan Monjo

Aquest pròxim diumenge dia 1 és el dia de la processó de la Beata, una diada molt estimada per tota la gent de Santa Margalida i d’arreu de Mallorca. No obstant això, enguany les polèmiques entorn de l’Ajuntament s’han anat succeint i han culminat amb la publicació que el batle està vinculat amb un agroturisme, presumptament, il·legal.

Això, però, és només una gota més dins el mar de despropòsits que s’han viscut a Santa Margalida: la situació de la policia local, les contractacions a dit, la situació del personal de l’Ajuntament, la manca total de transparència… etc.

Davant de tot això, els socialistes ja hem declarat que la situació és insostenible i que el batle, Joan Monjo, no pot continuar en el seu càrrec. En cas de fer-ho, hauria de ser el PP, que fins ara li ha donat sempre suport en tot, qui prengués una decisió pensant en el poble i deixés l’equip de govern.

Cap de les dues coses s’ha produït, tot i les constants notícies sobre l’agroturisme del batle, que expliquen tractes de favor i nombroses irregularitats.

Per aquest motiu, els socialistes hem decidit que, com a protesta davant el que està passant, no participarem en la processó amb les autoritats. Això vol dir que no anirem al “palco”, ni tampoc farem el recorregut de la processó amb les autoritats. El que farem serà, tant els nostres regidors com els nostres representants del Parlament i el Consell, serà veure la processó des de la plaça, amb el poble, que és qui de veritat pateix tot el que està passant enguany.

Aquesta decisió no només simbolitza el nostre rebuig a la situació actual, sinó també el nostre compromís ferm amb la transparència i el bon govern. Volem demostrar que, per damunt de tot, estam al costat del poble de Santa Margalida, defensant els seus interessos i lluitant per un Ajuntament net i just.

Comments are closed