Endavant denuncia el desinterès de l’Ajuntament de Ses Salines per fer front a les mancances del servei de salut del municipi

Bernat Roig: “El batle s’oblida de les necessitats dels veïnats i veïnades quan governa el seu partit a Palma. Només fa seguidisme del PP de Prohens”

L’agrupació progressista Endavant per Ses Salines i Colònia de Sant Jordi ha denunciat el “desinterès” de l’Ajuntament davant les mancances de personal del centre de salut de Ses Salines. El portaveu d’Endavant, Bernat Roig ha declarat que “sembla que el batle té més interès en quedar bé amb Prohens que en resoldre els problemes dels veïnats i veïnades de Ses Salines”.

Des d’Endavant reclamen a l’Ajuntament de Ses Salines una “reacció i una reivindicació contundent” davant l’IB-Salut i la Conselleria de Salut del Govern Prohens, ja que fins ara el batle i regidors són invisibles davant la situació de les persones més vulnerables del nostre municipi, demostrant que estan més preocupats per fer seguidisme del Govern Prohens que de les necessitats de la gent de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi.

El portaveu d’Endavant ha comentat que “des què governa el PP, l’equip de govern actual de l’Ajuntament de Ses Salines ha perdut l’esperit reivindicatiu per aconseguir millors serveis sanitaris que el nostre municipi necessita”.

Des d’Endavant han recordat que quan Bernat Roig va ser batle va ser sempre molt reivindicatiu amb tots aquests temes. Fins i tot, estant a l’oposició municipal, aconseguint solucions d’emergència davant mancances greus de personal com les produïdes aquest estiu.

Roig ha explicat que “les mancances del servei de salut estan generant protestes dels veïnats i duu camí de seguir durant els propers mesos davant la passivitat de l’Ajuntament i manca de resposta del Govern Prohens”.

També han recordat que l’Ajuntament presidit per Bernat Roig va aconseguir que el servei de salut es fes càrrec progressivament dels administratius dels centres sanitaris del municipi, fins llavors dependents de l’Ajuntament. En canvi, l’equip de govern del PP no va voler continuar amb el canvi iniciat.

Comments are closed