El PSOE troba molt sospitosa tota la gestió dels radars des Migjorn

Els regidors socialistes, a l’oposició a l’Ajuntament des Migjorn Gran, van veure’s molt sorpresos per la intervenció duta a terme el matí del dimecres 5 de juny a la infraestructura del radar de la sortida del poble cap a Sant Tomàs. L’equip de govern no ho va informar al darrer plenari, celebrat fa una setmana i en el qual, com ve sent habitual, es va tractar la polèmica que envolta la gestió dels radars del municipi.

Els socialistes critiquen que l’Ajuntament no hagi informat tampoc els veïns i veïnes de forma oficial dels canvis d’emplaçament dels radars i que hagin hagut de ser els mitjans de comunicació els que finalment hagin informat el poble. Tot açò tenint en compte que, fa poc, l’equip de govern del PP va contractar una empresa de comunicació que té, precisament, les funcions d’informar. Sembla que per anunciar projectes que mai s’acaben de concretar fan molta via, però a l’hora d’explicar tot el que envolta els radars, s’amaguen.

Des del PSOE Migjorn troben molt sospitós que ara s’hagi retirat el radar de la sortida cap a Sant Tomàs per col·locar-lo a la urbanització, a la vegada que anuncien la seva intentció de tornar a col·locar-ne un a la mateixa zona d’on l’han retirat. Recorden els socialistes que es tracta del radar que ha detectat més infraccions amb diferència. Concretament, l’Ajuntament ha notificat 26.957 multes entre l’agost de 2023 i finals de maig de 2024. 

Si el que volien era de col·locar un radar més a la urbanització, per què han hagut de retirar el que hi havia a la sortida del poble cap a Sant Tomàs? Aquesta és la pregunta que fa sospitar als socialistes que alguna cosa no anava bé amb el radar. El PSOE recorda que ha demanat en repetides ocasions el canvi d’emplaçament d’aquest radar per col·locar-lo a l’Avinguda de la Mar, per on sí que caminen vianants, i que cada vegada que ho ha demanat l’equip de govern del PP s’ha negat rotundament. Suposa aquesta retirada momentània del radar un canvi d’opinió? S’han adonat que hi havia alguna cosa mal feta? Els socialistes exigeixen a Antònia Camps que deixi d’amagar-se i doni explicacions.

La manca de transparència que ha demostrat Antònia Camps respecte a aquest assumpte és encara més evident pel que respecte a com ha reaccionat a l’interès de l’oposició per l’assumpte. La polèmica dels radars ha estat present en tots els plenaris de 2024 i tant la batlessa com el regidor portaveu, el Sr Ramon Verdú, han demostrat molts nervis i inquietud davant les mocions i preguntes que ha presentat el Grup Municipal Socialista. A més, el més greu de tot és que totes les peticions de documentació dels socialistes han estat ignorades per part del consistori, suposant això una clara obstrucció intencionada a la tasca d’oposició.

Source: Es Migjorn

Source: Ferreries


Source: Municipi Ciutadella

Comments are closed