Susana Mora encapçala la delegació menorquina en el 41è Congrés Federal

Héctor Pons serà l’acompanyant de Mora com a delegat

En el marc del 41è Congrés Federal que celebra el PSOE els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre a Sevilla, la secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, serà la cap de la delegació menorquina, i el batle de Maó i secretari general del PSOE Maó, Héctor Pons, l’acompanyarà com a delegat. Es tracta d’un procés orgànic que ha de renovar la composició dels òrgans de decisió i que ha de propiciar debats interns importants per tal d’actualitzar el projecte polític que necessita Menorca per als propers anys.

Davant d’aquesta cita congressual, la socialista ha defensat que “tal com vaig traslladar als companys i companyes de l’Executiva insular fa uns dies, em sent amb la il·lusió i la responsabilitat d’encapçalar la delegació per representar el conjunt de la militància de la nostra illa, la qual es completarà, més endavant, amb una comitiva de convidats i convidades. L’objectiu que perseguim a l’hora de participar en el Congrés Federal és incloure la visió insular i les necessitats de Menorca en el full de ruta del PSOE per als propers anys”.

Fent referència al context estatal, Mora ha apuntat que “que Pedro Sánchez sigui reelegit com a secretari general del PSOE durant 4 anys més és una bona notícia perquè amb el seu lideratge al capdavant del PSOE i del Govern reforça el nostre partit i els nostres valors. Sánchez és la persona idònia per seguir avançant en la construcció d’una Espanya més justa i igualitària, i des de Menorca contribuirem a aquest objectiu amb la nostra veu i el nostre compromís”. 

Cal recordar que aquest procés ve marcat per la celebració dels congressos del PSOE en els diferents àmbits territorials, començant pel federal, el PSIB-PSOE, el PSOE Menorca i acabant per les agrupacions locals.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed